Startsidan  Alla inlägg  

Godnatt Svergie


Pardon Pardon...

... för den otroligt dåliga uppdateringen. Har nämligen varit sjuk hela helgen och har därför inte orkat/haft något att berätta. Men något som faktiskt hände i lördags (fast att jag var sjuk) var att mamma drog med mig till stan så att vi kunde få köpt en väska till mig - vilket jag också gjorde. Vi kollade också på träningskjol som jag kan ha i standard men dansbutiken hade inga sådana kjolar i butik utan vi fick beställa... vet dock inte när dom levereras. Annars idag har jag haft skola som slutade i lagom tid till min träning och nu är jag hemma, inget vidare speciell dag. Det känns faktiskt ganska bra med att komma igång med nya rutiner.
Nu vet jag att ni håller på att sprängas av nyfikenhet för vad jag köpt för väska så här kommer bild på den.
Esprit 499 kr - rea.

Härligt med mobilkamera... visst älskar man kvalitén?

NRJ in the park

Igår blev det NRJ in the park med Cecilia, Sussi, Emma, Olivia och några kompisar till Olivia. Det var bra, är dock sjuk så kände att det kanske blev lite för mycket för mig. Här har ni några bilder från konserten:
Ursäkta den dåliga kvalitén.

Koleguks (stavnig) a la Linnea

Min lunch/mellanmål. Lätt att göra och gott att äta.

"Dance with the devil don't be shy"

Min nya stora favorit är den här klämman, den är gammaldags stilren och helt perfekt! Btw: ignorera min fula arm som syns lite för tydligt på bilden -.-
Nu är det bara att vänta på att pappa kommer hem så att vi kan åka och köpa kalender och pärm och sånt till skolan, sedan ska vi ju självklart köpa en Ipod touch to moi.

Första dagen i skolan...

...check.
Det var stelt, många namn och få folk man prata med. Kan inte bilda någon direkt uppfattning om klassen, eller någon enskild person. Jag kan bara hoppas på att det blir bra senare...
I morgon blir det först foto till restaurangen och sedan bowling. Efter det hoppas jag att man får köpt en iPod! Klockan är kvart i nio och jag är trött! Det är bara att vänja sig vid dom här nya tidiga tiderna. Godnatt.

INTE IGEN

Far - Du förstör väll inte huset?

Mor - Inga okända människor.

Far - Jag har byggt upp det här hemmet i hela mitt liv.

Mor - Ingen alkohol, det kan hände dig vad som helst då.

Far - Ingen alkohol, du har ingen kontroll då.


Far - "skratt"

Mor - Jag är besviken på dig.

Far - Hur mår du idag då?

Mor - Varför är det glas och jord på golvet?

Far - Det var inte så kul va?

Mor - Inte igen!

Far - VAD HAR HÄNT MED MIN DATOR?!

♥ Cheap monday ♥

På väskjakt med Cecilia.

No please no, I'm not ready yet

Första träningen på länge och jag kände inte av lördagen så mycket faktiskt och andra sidan så har jag alltid haft dålig kondition... Sista dagen på sommarlovet i morgon. Jag är inte redo för skola!What to wear to school?


Älska photoscape

Festande kan ge dig en förlorad dag... så bra mår jag idag. Fram över ska jag ta det lugnt!

Just nu någonstans i Svergie...


Not only black and white

Beautiful colors, but not in black and white?
Till stan med Sophia, jag ska ha ett par jeans!

WANTED


Why!

Min nya stora kärlek, Why! tröjan från Nelly.com.
Okej, NU har jag ont i magen! Kommer detta bara att bli fail? Jag håller tumman för dig Sophia, du ska lyckas!
Idag blir det att beställa hotell till Oktober, Taggaa! Längtar såå tills vi alla kan samlas igen, dock är jag lite tveksam över den här Liseberg grejen, jag och Liseberg går inte direkt hand i hand. Fast jag kanske har över vunnit min rädsla...? Vem vet. Godmorgon kära Bloggen.

The outfit


Linne: 12 dollar USA
Leggings: 199kr Gina
Ring: 5 dollar USA
Armband: 79kr Ur&Penn
Klocka: Ingen aning
Halsband: 6 dollar USA

Abercombie and Fitch och JAAG!

Var bara tvungen att skryta lite med att att jag har tagit fotot med den manliga modellen i abercombie and fitch. Jag vet att ni är avundsjuka...

Dagen spenderades inne i stan med Nina, Cecilia och Clara (hennes blogg). Jag känner Cecilia och Nina sen innan men Clara är Ninas kompis och vi ska tydligen börja på samma skola och tänkte liksom att då kan vi ju träffas innan... Det var i vilket fall väldigt trevligt, förutom att när jag kom hem väntade väldigt mycket skäll. Hade inte postat en sak eller packat upp en väska från Österlen... Ops, sorry mamma. Nu ska jag chilla galet med cougar town. Nattinatti

Choose your dreams wisely

I can't sleep and that makes me think about you.
Can you sleep? i hope you think about me too.
Sleep tight my love and choose your dreams wisely.
Next time i hope you can't sleep with me.

Godnatt

The best of Sum 41


Förlåt för röran! PS. hoppas att ni gillar den nya designen :D

Nu sket det sig, igen

F*n att det blev så fel...
Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen, kan inte skylla något annat på än att jag inte har haft tid. Nu är jag otroligt trött så jag skrev bara detta inlägg för att visa att uppdateringar kommer. Jag har inte lagt ner, min blogg lever fortfarande! :D Sleep tight så hörs vi för hoppnings vis i morgon.

Smide - smedens konst

They say we're all unique but sometimes you can run into stuff which look the same...

Okej, dagen började segt med många konstutställningar och några ställen man blev imponerad av. Sedan kom vi till den här smeden och han behövde knappt öppna munnen för att locka oss till skratt. Grejen är den att det var inte bara han i sig som var bra utan konsten var underbar den med. Så även om inte han var där så hade man blivit nöjd med utflykten. Självklart beror det ju på hur intresserad man är av konst osv men jag tycker i alla fall att denna sortens konst (den mer diskreta och "kalla" typen) är den bästa. Sedan kan man ju diskutera om hur erfaren jag är...

Upp, upp... min personliga favorit
Gubbens alldeles egna porträtt...

Wanås slott, vackert och snart mitt...

Jaaaa! Internet funkar och min semester är räddad. Nej men detta blev jag väldigt glad över, till och med pappa (som inte ville att jag skulle ta med datorn) tyckte att det var extra käckt. På vägen ner hit till österlen stannade vi vid Wanås slott. Där visas en massa konst objekt från alla möjliga olika konstnärer och det var jätte fint, speciellt efter som att konst objekten visades ute i naturen. det var liksom som en park som typ "omringade" Wanås slott aka mitt dröm hus... bilderna får tala för sig själva. Enjoy!
Mina drömmars hem... jag har ångest fortfarande... jag vill, jag VILL!
Någon konstnär som kände att skogen behövde några färgklickar, bollar i rött var hans/hons lösning...
Den här statyn skulle kunna vara riktigt läskig om man själv vandrar i den här skogen nattetid...

Ibland känner man bara för det

The bright side of life

I morgon bitti aka runt nio halv tio (väääldigt tidigt för mig) på börjar jag och min familj resan ner till Österlen. Fråga mig inte vad vi ska göra där (den enda frågan jag får och den enda frågan jag inte kan svara på) för det vet jag inte. Det skulle tydligen vara väldigt fint där... Sedan när vi har vart i Österlen så lämnar mina föräldrar mig i Helsingborg på träningsläger (jag behöver antagligen träna?). Nej men det ska bli jätte kul! Jag är, som sagt, väldigt lat men detta är ett dansläger som jag kan stå ut med. Till och med jag har en gräns. Så där försvinner hela näst sista veckan av sommarlovet, till skillnad från nästan alla andra så har jag TVÅ veckor kvar på mitt sommarlov. Förlåt men jag äääälskar att skryta om det. Har ni tänkt på att jag bloggar i omgångar? Jo antingen så bloggar jag inget alls eller så bloggar jag mycket på samma gång, som idag har jag skrivit tre hela inlägg (det är mycket för mig). Jag hoppas att det här håller i sig, hur det blir med dator och internet resten av veckan är ett mysterium dock. Något mer som ni otroligt gärna vill läsa om är antagligen hur jag mår... jo just nu har jag nämligen lite smått panik. Det är nämligen så att jag har fått reda på idag att det finns vissa "klädregler" för hur man ska klä sig på det här lägret. Dom kläderna som är mest passande (snarare obligatoriska) är sådan kläder som jag inte har... ex som långa kjolar, eller ja kjolar över huvud taget. Aja what can you do what can you do. Hoppas att ni enjoyed det här långa inlägget för nu ska jag hitta min skönhets sömn.

Vampyrer Suger - The Twilight Saga parody

Alla älskar Twilight, New moon och vampyrer i allmänhet nu för tiden, eller? Nope tydligen inte. Det finns ju vissa som har gjort parodier av filmen på youtube... nu när jag tänker efter så är det ju rätt många. Men nu är det någon som har tagit tag i saken och gjort en professionell film så att vi slipper se alla dom här hemma gjorda filmerna. Jag längtar i alla fall till premiären av Vampyrer Suger, som filmen heter. Missförstå mig inte jag älskar The Twilight saga och vampyrer, nu när jag tänker efter så kanske jag älskar dem lite för mycket...? Bara så att alla vet så är det okej att se den här filmen, även om man tycker om the real thing.
Vampyrer Suger trailer

Ja jag älskar romantik och 1800 talet...

Uppdatering, ja den sög. Har nämligen vart på mitt land nu under en vecka och ja... internet funkar inte jätte bra där (närmare bestämt inte alls) så bloggen har fått lida. Nu är jag dock hemma och har inte jätte mycket att berätta. Våran lilla stuga ligger någonstans i småland vid en liiiten stad vid namn Gislaved. När jag förklara för folk vart våran stuga ligger brukar det låta så här: "Du vet småland?" Då brukar folk se lite undrande ut... småland är ju ett ganska stort landskap i Sverige med många små... "länder" men oftast brukar ju folk veta vad småland är/ligger och svaret är då ja. "Okej bra, vet du vart Gislaved ligger?" Det finns en viss chans att folk faktiskt vet vart Gislaved ligger, men oftast inte. Så där börjar dom bli lite osäkra på vart i Sverige vi är någonstans. men i detta fallet vet personen vart Gislaved ligger och då brukar jag oftast bli lite förvånad. "Asså? Vad bra... men mitt land ligger inte riktigt i Gislaved utan utanför. Man kan säga att det mer tillhör "byn" Karshult. Det vet du inte var det ligger eller?" Och då blir det alltid ett nej. Och dessutom så ligger det i skogen vid en sjö... isolerad från omgivningen. Så nu kanske ni fattar vad jag har gjort under den veckan. Typ ingenting alltså.

Nicola Cornick
Skandalernas lord

Okej ingenting kan man diskutera men när jag säger ingenting menar jag typ, läsa, spela kort, fördriva tiden med andra jätte roliga saker. Och efter som att jag nu hade gott om tid så läste jag ut världens bästa bok (boken ovan). Okej kanske inte men en väldigt bra bok i alla fall. Efter som att smaken är som baken och alla tycker olika så ska jag ju självklart berätta om boken (Okej jag kopierar allt från harlequin.se), innan ni springer i väg och köper den bara för att jag sa att den var väldigt bra.

Magtröja in my heart

Dagens
Tjock Tröja: Hard rock café Madrid
Magtröja: FIREBR@ND (ingen aning om vart den är köpt)
Shorts: Gina Tricot
Smycken: halsband, månadssten och piercing USA
Nu blir det att packa och sedan åka till landet i en vecka, ni får leva med denna dåliga uppdatering som resan kommer att innebära. CU

Bröllop/dop

Klänning: Rare från Nelly.com
kavaj/tröja: SOHO USA
Skor (som inte syns på bilden): Ullared
Smycken: Gammalt, USA och Ullared
Igår var jag då på bröllop/dop och det var min kusin som gifte sig och mitt kusin barn som döptes.
Det var ett litet mysigt bröllop med kusiner, fastrar och farbröder... ja då självklart farmodrar och farmodrars syskon. Förlåt nu alla kristna och kusiner men jag måste bara säga att om jag gifter mig så kommer det inte att vara i en kyrka... visst kyrkor är vackra och fina osv utvändigt men invändigt så (tycker jag) känns de bara stela och obekväma. Det känns bara... kallt när prästens ord ekar omkringen. Men något som jag måste medge är fint är när orgien spelar och när körer sjunger vackra stämmor.
Tappar greppet om vad det är jag egentligen vill...

RSS 2.0