Startsidan  Alla inlägg  

Åtta timmar och sedan tre veckor

Om åtta timmar sitter jag på planet till Stockholm, som sedan för oss vidare till London. Och där byter vi plan till Kalifornien. det är sjukt otroligt att jag om två dygn är på andra sidan jorden. Ibland får jag panik och ibland blir jag jätte sprallig. det är så overkligt så att det känns som att jag inte kommer hem igen. Jag vet att det är konstigt men så känner jag. Jag kanske bloggar innan jag sticker om ca fem timmar, annars får ni ha det underbart så kanske jag hör av mig någon gång under resan.
Gonatt

resefeber

Breath with the ocean... trying to.
Stress. Inget roligt att känna. Jag känner mig stressad fast att jag vet att jag inte har något att vara stressad över. Allting är på plats och väskorna är packade, antar att jag är nervös. Just nu fasar jag för att stå på flygplatsen och vänta på att få kunna sätta sig på flyget. Men snart är jag i Kalifornien och allt kommer att förvandlas till en dröm. Åh guud jag har verkligen inte tid med det här (känns det som).
Gokväll.

Ge mig mer av fel saker!

I'm standing up I've had enough
Glad midsommar!

en bild säger mer en tusen ord, därför har jag flera *fult skratt*

En dag i Mölnlycke con fröken Turos (hennes GRYMMA blogg här)

Lathet kan man väll ändå se som en ursäkt?

Vi älskar dig västtrafik...

Idag har man då tränat. Stannade lite längre på träningen för att jag missade bussen (typiskt mej). Okej egentligen så kunde jag ha gått hem men att gå till dansen var jobbigt nog (också otroligt typiskt mej). Ni alla har säkert fattat att jag är en otroligt lat person (kanske är därför det bara blev två träningsdagar för mej) och jag beklagar verkligen detta. Vet ni hur jobbigt det är när ångesten slår in? Det är ju inte jätte kul att först vara lat och inte orka någonting och sedan bli deppig så man orkar ännu mindre XD Okej, nu vet ni hur en lat människa kan känna sig.

Du saknas

U mean to much

Nu har man då sagt hejdå till Soffiproppen för absolut sista gången. Jag saknar dig redan Sophia! Jag ska försöka blogga så mycket som möjligt när jag är i USA men jag hoppas att du ser det här i alla fall. Varje gång jag skrattar kommer jag att tänka på dig, vi skrattar alltid tillsammans så skratta lite när jag är borta. Och tänk på mig :D
Nu är det snart dags att sticka till träningen och nej det är inget fel på tiden... klockan är verkligen 09.06 XD
Jag kan också gå upp tidigt :P
Godmorgon

Wanted


Vänder och vrider

Bra att man har vaknat klockan tre nästan varenda dag nu än så länge. Ska man upp typ klockan nio i morgon också? Jaa. Det kommer nog att gå. Jag har en massa jag måste och borde göra. Men tror ni att jag orkar. Visst jag har sovit länge men det gör en nästan tröttare. Om åtta dagar sitter jag på flyget till Kalifornien eller London. Jag ska mellan landa två gånger så är inte säker på när jag är var. Vi kommer att vara på internationell mark + på ett flygplan i ca 26 timmar. Om inte mer. Härligt Härligt. Men nu msåte jag verkligen börja med min packning.
Gomorgon (goeftermiddag)


Kanske

"Flickan som såg tillbaka på mig i spegeln var en röra. Hon hade döda ögon, med en liten glimt av hopp. Hennes hår var rufsigt efter hennes slitna vardag och ansiktet var spacklat med alldeles för mycket smink. Man såg livet hon levde i de trötta mörka ögonen och hennes läppar var spruckna av osagda ord. Osagda viktiga ord. Någonstans mitt i den där röran fanns jag och det jag flickan en gång ville bli."

Jag hoppas att det kan bli något bra.

Det kvittrar utanför fönstret, det finns något vid liv där ute.


Bambabalen2010

Det var ett bra försök...

Bambabalen2010
Hoppas att ni inte stör er för mycket på att min skinnjacka skymmer övre delen av klänningen ;)
Jag vet att det var över en vecka sen som balen var men bättre sent än aldrig :)
Jag blir galen på photoshop och spotify och att jag är för trött för det här egentligen.
Godnatt.
(hoppas jag)

krassligt

När är du som lyckligast? När är smärtan som närmast? Varför håller dom två frågorna ihop?

Det finns alltid någon som dig. Alltid någon som får en att förstå att livet inte är perfekt. Tack för att du finns, du drar ner mig till vardagen. Vem vill liksom stanna i himlen? Jag vill trycka ner dig. Precis lika mycket som jag är rädd att såra dig för djupt. För jag vet att jag kan. Jag vet att jag kan.
18-6-10 03.50

02:29

Varför spricker man nästan av nervositet när man vet att det inte finns något att vara nervös över?

Nu känns början och nu känns slutet.
Varför är det just när det är försent som man börjar förstå?

Ingenting behöver låta vettigt 29 minuter över två på morgonen.

GrattisNinaLundell

Dagens outfit.
Grattis ninisen! 16år!
Nu kommer jag till dig.

För sent


"time always runs out"

Det rann ut i sanden. Som det alltid brukar göra. Är jag för rädd? För lat för att ändra på någonting? Eller, den frågan som jag mest av allt vill ha svar på, är det meningen? Är det meningen att det aldrig ska hända mig? Eller är det meningen att det inte ska hända än? Jag hoppas på att det kommer något stort och betydelsefullt. Något som inte försvinner, något som jag aldrig kan vara för lat för. Men tänk om det inte är jag. Tänk om det faktiskt är du som är lat, eller för rädd. Tänk om det är meningen att jag ska vänta på dig och väntar förgäves.

"time always runs out"

Städning

Everyday is a fashion show only is your designer.
Perfekt t-shirt att städa i, right?
Nu ska jag åter gå till damm-trasan.
Golunch.

Kul att himlen har bytt färg till grått i stället för blått

Det är inte så att han passar extremt bra i vampyr-looken. Han är bara allmänt skit snygg!

Då har jag ändrat min design en del (hoppas att ni lägger märke till dem nya rubrikerna i menyn) och jag hoppas att ni gillar förändringen (: Det blev lite somrigare.
Jag är dålig på att uppdatera och det vet ni redan så här kommer en liten sammanfattning sen förra inlägget.

I onsdags var vi uppe i norra-långvattnet och firade att skolan hade slutat. Det var jätte kul och kvällen slutade ganska galet. Tur att vi hade bestämt oss för att tälta i min trädgård.
I torsdags blev det mest slapp och hänga hemma. Fick ta ner tältet och sedan vid 23,24 tiden kom Sophia över och vi tittade på Remember me. Ja slutet var verkligen oväntat. Filmen var väldigt sorglig och eländig. De fick in några ordvitsar som man kunde skratta åt men det var ingen direkt feel-good-film. Inte jätte bra, inte heller jätte dålig. Önskade att jag hade sett den på bio.
Sedan idag vaknade jag vid klockan ett och slappade sedan tills klockan 7 då jag stack till Selma för att äta och se på film. Jätte trevlig kväll med många trevliga människor.
Har redan vänt på dygnet och måste försöka sova nu. Okej försent att tänka på det klockan 02.22 kanske? Aja. Nu ska jag ner och dricka oboy, blev otroligt sugen på det.
Gonatt.

NY header :D

Nu är äntligen den nya headern uppe. Ett stort tack till Johanna som är otroligt skicklig. Här har ni hennes blogg.

Ett slut som fortsätter med en början

Klass 9D

Nu är det meningen att man ska hoppa av lycka. Man har sommarlov. Vem hoppar inte då? Jag kan inte känna lyckan än för det känns inte verkligt. Det känns inte att man har sommarlov, fast att vi firade det riktigt rejält igår. Något som jag också inser nu är att jag aldrig mer kommer att gå i det där regnbågsfärgade korridoren i skolan. Eller sitta i samma rum som hela gammal 9D. Jag kommer sakna de flesta otroligt mycket (vissa kan jag faktiskt aldrig sakna) och att aldrig mer träffa dem är sorgligt. Att sluta är både roligt och tråkigt, fast mest roligt. Jag gick ut nian, grundskolan, och jag har min rätt till att aldrig behöva plugga igen. Friheten. Den har jag aldrig känt av så starkt som nu.
Goeftermiddag

TOP FIVE

Top five a la Linnea

In the city - Kevin rudolf
Take a minute - K'NAAN

Help I'm alive - Metric

Stereo love -  Edward maya feat Alicia
Revolution, baby - Sonic Syndicate

Här ska det vara en skit fyndig rubrik

Dålig uppdatering as usual? Alltid.

Dagen har spenderas inne i stan med Cecilia. Hon var i desperat behov av en pratstund och skor till balen/niornas fest (som lärarna helst vill kalla det). Hon hade tre/fyra stycken som hon valde mellan och tillslut bestämde hon sig för ett par från vagabond. Jag köpte present till min kära Felicia och underwaer. Vi bestämde oss också för att sätta oss på Frank's coffee. Mackorna och bakelserna som visades i "disken", eller vad man ska kalla det, såg riktigt billiga ut men sedan insåg vi att de körde vi-lurar-kunderna-med-att-höja-priserna-på-drycken taktiken. En vanlig 33cl cocacolaburk kostade 25 spänn. Inte jätte billigt ;) Sedan drog vi och solade för att inte se ut som ett spöke med midnattsblå klänning. Nu sitter jag och väntar på att sophia ska bli klar med sin pedikyr XD Härlig dag (: Nu ska jag fortsätta med att vänta.
Gonatt

RSS 2.0