Startsidan  Alla inlägg  

Månen går med långa ben

Vill du locka fram barnet inom dig?
I söndags hade kompisar musikal föreställning. Är de inte söta?

Skrivkramp?

R.I.P (alla älskar vi campics!)

Skrivkramp? Visst händer det grejer men man har bara ingen lust att skriva. Det är som att man inte vet hur man ska formulera meningar längre. Det känns inte som att det är någon mening att skriva ner pytte små saker som knappt betyder något för mig och är ännu mer obetydliga för er. Jag ska försöka bättra mig på att undvika mina känslor och tänka lite mer på andra. Det brukar ju gå bättre då. Hur som helst så har man fortfarande läxor och arbeten som ska vara klar den här sista veckan. Men sedan tar det slut. En vecka och två dag. Ska bli så otroligt skönt att få slippa en massa fjortisar i skolan. Något som är ännu mera skönt är att jag inte börjar skolan förrän 30 augusti medan de flesta andra jag känner börjar runt 16. Lyxigt eller något? Något som har hänt idag är att jag har klippt mig och jag saaaknar mitt långa hår! Fast visst är det bra att det slitna är borta. Nu ska jag åter gå till religionen.
Gokväll.

Kvällsdopp

Tatoo me, please?

Hela dagen i solen, kan det bli bättre? Vi älskar vädret så mycket att det blir ett kvällsdopp ikväll. Första badet i år? Japp :D Får se om jag våger. Nej vänta, jag SKA bada punkt slut.
Gokväll.

Solen

Har precis kommit hem från mötet. Det var ett informationsmöte inför språkresan. det var helt okej, mycket visste man redan och det kändes lite som att hon försökte dra ut på tiden när hon tog sina "dramatiska pauser". Annars gick informatören inför det och gav mycket information. Nu blir det att dra sig ut till solen med nina. Det blir att bara ligga och sola på gräsmattan med fysikboken (:/) Självklart har man en massa prov och inlämningar kvar nu de här sista tre två veckorna. Förstår inte hur man kan tycka att åttan är jobbigast. Nu kommer ninisen.
Godag.

Soliga götet

Allt kan bli vackert i rätt ljus...

Dagen har vart underbar. Det måste vart upp mot 30 grader här i soliga Göteborg. Så självklart började man dagen med att sola. Sedan blev det att tjäna ihop lite kosing för skolan, helst vill man ju behålla pengarna själv men vad kan man göra. Kvällen spenderades inne i stan i en biosalong. Det kändes lite fel att sitta inne när vädret var på topp, men har man redan reserverat så... Det fick bli The Last Song. Filmen var helt okej men tyckte kanske att det kändes lite oäkta i vissa stunder. Men den fick en att både skratta och gråta. De flesta filmer blir ju oftast bättre på bio så om ni vill se filmen, se den på bio. Annars kan den nog kännas sämre än vad den är. Nu blir det dags att dra sig till sängen, man måste ju vara pigg när det är informations möte i morgon och allt ;)
Gonatt.

Från Nelly

Denna skönheten är nu snart min, om ca tre dagar, och den ska användas på skolavslutningen.
Då är alltså både balklänningen och avslutningsklänning fixad. Nu är det bara skorna kvar :D

Sommarkänsla

Först var det friidrottsdag... dagens minus! Gick ju inte jätte bra om man säger så XD
Sedan var det snabbt hem (snabbt och snabbt) och duscha, sedan sätta på sig sommar kläderna. Vi gillar vädret här i göteborg! Sommaren är inte på väg längre, den är här :D Blev först lite snurr med moppen tills vi bestämde oss för att äta oss tjocka vid södra. Chokladflan och Franks för fulla muggar :D Sedan åkte vi runt lite för att utnyttja det fina vädret tills vi drog oss hemåt. Det känns overkligt att gå till skolan i morgon.
Gokväll.

Danmark

"Jag skulle lätt ha flyttat till danmark... om det inte vore för språket!"

Dagen i bilder. Den var underbar!
Imorgon bär det av till landet så förvänta er ingen uppdatering förrän på söndag, om jag orkar då.
Nu måste linnea släppa taget om kontrollen och låta drömmarna ta över den.
Godnatt.

Foton med minnen

Ramsvik med klassens solstrålar.
Grattis till ni alla vet vem! (robert pattinson) (A)
Imorgon bär det av till danmark med käraste nina. Fick ju det i present av henne :D Idag blir det att chilla med lillasyster, myysigt (:

Ny header på G...

Nu är det snart dags för en ny header,
Hoppas att den tar er med storm (:


proov...

Slutade 11 idag och sedan blev det att åka hem och plugga. Har ju prov i morgon -.- Efter som att jag inte har något att berätta tänker jag att tipsa om en bra låt, är verkligen inne på kevin rudolf nu för tiden :D
Welcome to the world - kevin rudolf, rick ross.
Angående dikter som jag lägger upp här ibland i bloggen så är det inget jag har kopierat från google eller någon liknande sida (det samma gäller alla bilder) utan de har jag skrivit alldeles själv. Vill ju inte att ni ska få fel uppfattning (:

Plugg i trädgården...

Här har ni två stycken filmklipp som jag, Sophia och Cecilia spelade in när vi pluggade till biologi provet XD Den ena är en länkning för jag fick inte lägga upp det här för Cecilia, fråga mig inte varför :P Det är dock det roligaste XD
Första videoklippet, intervju conmigo.
Vi är fuuullt seriösa så ta allt på blodigt allvar!

Bored

Jag tror att Kvarnbyskolan har spårat ur. Inte nog med att man har typ sjuttio olika natinonella prov som man verkligen inte orkar plugga till. Vi har också andra prov i exempel SO, teknik och Spanska, samtidigt! Det här är inte okej! Jag kommer ihåg att alla sa att åttan skulle vara jobbigast men seriöst, vad vill dem? Att vi ska gå in i väggen redan vid 16 års ålder? Det är inte långt bort.
Var bara tvungen att skriva av mig.
Nu ska jag åter igen rikta min uppmärksamhet mot biologi boken och sedan kanske jag lägger upp ett video klipp, vi får se ;) Ni kan få en dikt att läsa så länge :)
Det finns meningar med att leva.

Meningar med att växa, gå vidare.

Det finns mycket vi måste genomföra.

Mycket mer att uppleva.

Det finns ett slut som fortsätter med en början.

Jag väljer att stanna. Vill ej leva med fler meningar.

Om vi ska växa, gå vidare till det stora slutet.

Avslutar jag det hellre här och nu.

Att leva utan dig är inte att leva för mig.

Off to landet...

Dagens outfit..?

Gårdagen blev fail men var ändå helt okej.
Idag händer inte så mkt, ska först på systers dansuppvisning och sedan far vi till landet :/
Visst älskar vi alla mitt stökiga rum? :D
Goddag.

RSS 2.0